Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság
Gyengénlátóknak

Méltó elismerés

2013.04.18

Nagy Gabriella a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóságnál töltött közel 43 éves munkaviszonya alatt végzett magas színvonalú munkájának elismeréseként, a 2013. évi Víz Világnapja központi ünnepségén Kvassay Jenő Emlékérmet vehetett át Kontrát Károly úrtól, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkárától.


Nagy Gabriella munkatársunk 1969. szeptember 1-én állt munkába a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóságnál. Kezdetben a Vízrendezési Osztályon ügyintézőként, majd a Vízgazdálkodási Fejlesztési Osztályon újítási előadóként, megbízott csoportvezetőként, később a Vízrendezési Vízhasznosítási és Társulati Osztályon vízhasznosítási ügyintézőként dolgozott. Jelenleg önálló munkakörként az igazgatóság mezőgazdasághoz kapcsolódó feladatait látja el.

Színvonalas, megbízható munkája elismeréseképpen többször kapott igazgatósági kitüntetéseket, illetve 1991. évben Széchenyi Emlékérem bronz fokozat, 2007. évben Miniszteri Elismerő Oklevél elismerésben részesült.

Gabi nagy szakértelemmel, megbízhatóan és pontosan végzi feladatát. Szakmai munkáján kívül mindig lehet rá számítani, ahol szervezni kell, ahol össze kell fogni a munkatársakat, ahol ki kell állni a másikért, ahol szükség van az önzetlen segítségre, ahol rendet kell teremteni.

Az elismeréshez gratulálunk és további jó egészséget kívánunk!

Fogalomtár
A vízügyi ágazat számtalan szakkifejezést használ. Ezekhez a szélesebb nyilvánosságnak szánt közleményeink és az igazgatósági honlap esetében is ragaszkodnunk kell. Az itt látható fogalomtárat annak érdekében állítottuk össze, hogy a szakmán kívüli érdeklődők számára is érthetővé tegyük a szakkifejezéseket.