Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság
Gyengénlátóknak

Pótfelvételi és szakirányú továbbképzés a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karán

2018.07.27

A pótfelvételi eljárás keretében és szakirányú továbbképzések formájában is lehet még jelentkezni szeptemberben induló képzésekre a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Karára.


A 2018. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás kiegészítéseként a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kara pótfelvételit hirdet építőmérnöki, környezetmérnöki és vízügyi üzemeltetési mérnöki alapszakokon, közszolgálati ösztöndíjas (NEM ÖNKÖLTSÉGES) finanszírozási formában is nappali és levelező tagozaton.

https://vtk.uni-nke.hu/hirek/2018/07/26/potfelveteli-2018

 

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem felvételt hirdet a 2018. szeptemberben induló „Vízügyi közigazgatási szakokleveles tanácsadó” és „Vízügyi közgazdász szakmérnöki” szakirányú továbbképzési szakokra.

https://vtk.uni-nke.hu/hirek/2018/07/17/szakiranyu-tovabbkepzesek-a-viztudomanyi-karon

Fogalomtár
A vízügyi ágazat számtalan szakkifejezést használ. Ezekhez a szélesebb nyilvánosságnak szánt közleményeink és az igazgatósági honlap esetében is ragaszkodnunk kell. Az itt látható fogalomtárat annak érdekében állítottuk össze, hogy a szakmán kívüli érdeklődők számára is érthetővé tegyük a szakkifejezéseket.